top of page
Zoeken

relaties...


Loop jij vast in je relatie(s) en in de communicatie? Voel je je regelmatig eenzaam? Ben je op zoek naar verbondenheid, maar lijkt dit maar niet te lukken? Vind je het moeilijk om je emoties te uiten? Worstel je met zaken vanuit je verleden wat nog een grote stempel drukt op je functioneren en je huidige contacten?


Belandden jullie als geliefden elke keer weer in dezelfde strijd? Waarin je elkaar verwijten maakt, elkaar niet meer vindt en ten diepste allebei zoekend bent naar weer oprechte liefde, verbinding, loyaliteit en warmte? Of heb je de strijd allang opgegeven en weet je het simpelweg niet meer?


Dan is het fijn als er iemand met jou of jullie in gesprek gaat en onderzoekt waar je 'blauwe plekken' zitten. Opgelopen door de butsen en deuken in het leven. Als je deze gaat herkennen kom je uit bij je eigen behoeften en emoties. En die er mogen zijn, want ze vertellen jou wat je nodig hebt en wat je te geven hebt!


ZIVA Coaching in Context werkt vanuit de Contextuele Benadering. Deze benadering heeft oog voor wat in de generaties is doorgegeven en ontvangen. De verbondenheid die er is met je partner, kinderen, ouders, grootouders en andere belangrijke (familie)relaties vormen jou en beïnvloeden je denken en handelen.


Daarnaast werkt ZIVA Coaching in Context werkt met elementen vanuit de methodiek zoals beschreven in het boek 'Houdt me vast' van dr. Sue Johnson.


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page