top of page
Zoeken

Waar werk en thuis elkaar raakt


Herken je het gevoel dat je vaak niet zo bevlogen bent als je zou willen? Dat je vaak moe en uitgeblust op de bank belandt? Dat je zoekt naar je talent en niet weet hoe je dit tot z'n recht kunt laten komen?

Dat je druk bent met je werk, maar er eigenlijk op leegloopt? En niet weet hoe dit te veranderen?


Dat je zoveel 'ballen in de lucht' moet houden voor je gevoel, dat je meer aan het overleven bent, dan dat je de ruimte voelt om bewuste en vrije keuzes te maken...?


Veel mensen worstelen met deze vragen, zoeken naar antwoorden, maar komen er zelf niet helemaal uit, en blijven dan in cirkeltjes om zichzelf heen draaien. Dan is het fijn als er iemand met je mee kijkt en meedenkt, zonder oordeel, door vragen te stellen, en helderheid en overzicht te creëren in je situatie!


We gaan aan de slag met de zoektocht naar jouw unieke talenten, de gaven die jij ontvangen hebt. Zodat jij meer tot je recht komt! We kijken ook naar patronen in je leven die je belemmeren, die je energie kosten en hoe je hier het beste mee om kan gaan.

We kijken naar het totaalplaatje in jouw leven, vaak gaat het niet alleen om werk of om jou zelf alleen, maar lopen de lijnen door naar de relaties die je hebt.


ZIVA Coaching in Context heeft daarom altijd oog voor de hele context!

Vraag een vrijblijvend gesprek aan voor een verdere kennismaking!

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page